9 september aanstaande: De grote finales!!

Zaterdag 9 september staat de laatste wedstrijd van AutoSport Groningen in 2017 op de agenda!  Dan wordt dus de grote finale dag! In alle klassen liggen de clubkampioenschappen nog volledig open en zullen de coureurs dus weer volledig de strijd aan gaan tussen mens en machine om zo hoog mogelijk te eindigen in het kampioenschap, in elke klasse kan het nog alle kanten op.

Ook in het ASG Nederlands Kampioenschap Vrije Standaard Series kampioenschap is de strijd nog altijd hevig, en is regerend kampioen Tom van den Heuvel de koploper, Ybe Vellema op slechts 1 punt genaderd inmiddels. 

Kortom, reden genoeg om je zelf in de strijd te mengen op de 603m lange kleibaan van Winsum. Aanmelden is eenvoudig, klik hiervoor boven in het menu om je in te schrijven.
Bij ons is er geen licentie verplichting! (Alleen junioren dienen een geldige licentie te tonen tijdens de inschrijving. Hieronder de startlijsten tot nog toe: (30-08 09.00uur)

 

Maar ook het publiek zal uiteindelijk de grootste winnaar worden van de grote finale dag, deze strijd kun en mag je als autocross liefhebber niet missen. Maar ook als je nog nooit bent wezen kijken is het zeker de moeite, het rennerskwartier is gewoon toegankelijk dus kom adrenaline snuiven tussen het gesleutel en gestress  van de coureurs die kostten wat kost de wagens na elke manche weer in gereedheid brengen. Parken is gratis, direct gelegen aan het circuit.

De eerste start is om 11.00uur, en de poort voor rijders is geopend vanaf 07.30uur. Geen toegang op vrijdagavond, alleen strikt na overleg met AutoSport Groningen.