Inschrijven seizoen 2019

Inschrijf formulier vind je onderaan deze pagina!

Het bestuur van AutoSport Groningen heeft voor het seizoen 2019 de volgende race data vastgesteld:

– Donderdag (Hemelvaartsdag) 30 mei
– Zaterdag 29 juni
– Zaterdag 27 juli (ipv 20 juli)
– Zaterdag 7 september

Bovenstaande data zijn onder voorbehoud, en worden definitief bij het verlenen van de benodigde vergunningen. Dankzij een prima verloop van het afgelopen jaar, zien wij dit proces met het volste vertrouwen tegemoet.

Er kan in 2019 weer ingeschreven worden voor alle wedstrijden, en alleen dan zul je deelnemen aan de ASG clubkampioenschappen. Dagrijders doen alleen mee voor de dagprijzen.

Het inschrijfgeld bedraagt net als in 2018 voor alle wedstrijden € 100,00 en je inschrijving is pas definitief als wij het inschrijfgeld tijdig en correct hebben ontvangen.

Voorrangsperiode:
In de periode tot afgelopen 25 januari konden rijders die zich ook in 2018 hebben ingeschreven voor het ASG clubkampioenschap zich met voorrang aanmelden voor 2019. Tijdens de beurs kon men zich fysiek inschrijven.

Vanaf heden kan iedereen zich inschrijven. 

De standaard klassen tot 1950cc en de standaard klasse vanaf 1950cc zit momenteel volledig vol. Wanneer men zich voor de klassen inschrijft komt men op de reservelijst en krijgt men vanzelf bericht als er ruimt komt. Voor de overige klassen is nog voldoende ruimte. Maar vol is echt vol, er kunnen in totaal maximaal 165 auto’s starten verdeeld over 5 klassen,

Één dezer dagen verschijnt de startlijst op de website, deze zullen wij regelmatig updaten.

 

Autosport en Autocross in Groningen