Autocross Stedum terug op de agenda!

Jarenlang was het een terugkerend spektakel, autocross in Stedum! Helaas kwam hier een aantal jaar geleden een einde aan omdat het terrein verhuurd werd en het niet geschikt meer was voor wedstrijden. Lang leek dit een einde te betekenen voor deze traditie. Autocross Stedum

Maar, gelukkig is het terrein inmiddels weer geschikt bevonden, en is AutoSport Groningen benaderd door de feestweek commissie Stedum om weer een wedstrijd in Stedum te organiseren. De gesprekken zijn inmiddels afgerond en de vergunningsaanvraag is de deur uit. Stedum komt dus terug op de agenda!!! Ook AutoSport Groningen is hier bijzonder blij mee, want de baan van Stedum hoort gewoon bij de autocross (historie) van Groningen, die wat ons betreft in ere gehouden moet worden.

AutoSport Groningen word door de feestweek commissie Stedum ingehuurd om deze wedstrijd te organiseren. We zitten daarom vast aan een datum die bepaald is door deze commissie. Hoe we deze wedstrijd vorm gaan geven maken we op korte termijn bekend, evenals de overige wedstrijd locaties.