Inschrijven seizoen 2020

Het bestuur van AutoSport Groningen heeft voor het seizoen 2020 de volgende race data vastgesteld:

– Donderdag (Hemelvaartsdag) 21 mei
– Zaterdag 11 juli
– Zaterdag 12 september

Het verloop van de vergunningaanvragen lijkt voorspoedig te verlopen en ook stoten wij na een dure en uitgebreide berekening niet teveel stikstof uit. 

Er kan in 2020 weer ingeschreven worden voor alle wedstrijden, en alleen dan zul je deelnemen aan de ASG clubkampioenschappen. Dagrijders doen alleen mee voor de dagprijzen.

Het inschrijfgeld bedraagt voor 2020 voor alle wedstrijden € 80,00 en je inschrijving is pas definitief als wij het inschrijfgeld tijdig en correct hebben ontvangen. Eventuele dag inschrijvers betalen per dag € 30,00!

Update 08-03-2020:

Fantastisch! Gisteren hebben we in Winsum een ouderwetse inschrijfmiddag en avond georganiseerd. Lekker, onder het genot van een hapje en drankje jezelf inschrijven op een papiertje en jezelf op deze manier verzekeren van een startplaats. En geweldig, wat een opkomst en animo. De Standaard 1400cc en standaard va. 1950cc zitten al helemaal VOL en voor de standaard tot 1950 cc hebben wij een extra serie toegevoegd.

We maken nu de startlijsten tot zover klaar en openen daarna de online inschrijving.

Voor de klassen die vol zijn geldt dat wij een reservelijst opstellen, maar let op, deze reservelijst geldt alleen voor de seizoensinschrijving en de 1e wedstrijd, voor de 2e en de 3 wedstrijd komt er weer een nieuwe reservelijst.

Update 15-03-2020
De online inschrijving is geopend, je vindt het inschrijf formulier aan de onderkant van deze pagina.

 

Autosport en Autocross in Groningen