Stedum

We zijn zeer verheugd dat we dit jaar weer door st. Op Goud Geluk uit Stedum zijn gevraagd om een wedstrijd te organiseren op het bekende baantje van Stedum. Een baantje die in het lijstje valt van “Hate it or love it”. Deze wedstrijd staat gepland voor zaterdag 20 augustus 2016.

feestweekStedum

Zoals een ieder weet is er voor het rennerskwartier maar beperkt ruimte in Stedum, het bestuur van AutoSport Groningen heeft daarom ook besloten om deze wedstrijd buiten het clubkampioenschap te houden, en voor deze wedstrijd een aparte inschrijving te openen  aangezien er een beperkt aantal coureurs toegelaten worden.

stedum3StedumStedum2

 

 

 

 

Aangezien Stedum een kort baantje is, en coureurs in alle klassen aan elkaar gewaagd zijn hebben we voor deze wedstrijd ook een aangepaste klassenindeling. Er zal gestart kunnen worden in de volgende klasses:

  • Standaard 1400cc
  • Standaard
  • Vrije standaard

Dit betekent dat de standaard tot 1950cc en va. 1950cc samengevoegd wordt en samen de strijd aan zullen gaan. Tijdwaarneming zal in elke klasse plaats vinden door middel van transponders en verder dient iedere deelnemer zich te houden aan onze reglementen.

De inschrijving zal 6 weken voor aanvang van de wedstrijd geopend worden.


Geen velden gevonden.

Door de beperkte ruimte op het rennerskwartier zullen in Stedum alleen deelnemers met een wedstrijdwagen toegelaten worden op het rennerskwartier, dus geen losse auto’s, caravans etc. We vragen hiervoor om uw begrip.

Autosport en Autocross in Groningen