Seizoen 2020 gecanceled.

Beste autocrossvrienden,

Allereerst hopen wij dat iedereen in goede gezondheid de afgelopen periode door gekomen is. Het zijn bijzondere tijden, maar gelukkig krijgen we allemaal weer wat meer lucht en vrijheid. We waren daarom goed gestemd over het al dan niet doorgaan van ons geplande crossweekend in september.

We hebben de afgelopen periode contact gehad met de gemeente onder welke voorwaarden een autocross doorgang kan hebben. Helaas is onze conclusie dat een autocross organiseren onder de voorwaarden die nu gesteld worden niet haalbaar is. We hebben daarom besloten in 2020 geen wedstrijd meer te organiseren.
Wij zijn als organisatie persoonlijk aansprakelijk voor het naleven van de bekende 1,5 meter regel en alles wat daar bij komt kijken, van toiletten tot catering, van hulpverlening tot onze vrijwilligers.
We vinden dit enorm spijtig, we hadden er veel zin in maar het is simpelweg niet haalbaar.

We bieden de reeds ingeschreven deelnemers de mogelijkheid om hun (betaalde)inschrijfgeld terug te vragen. Anderzijds doen we als bestuur ook een dringende en noodzakelijke oproep, we willen heel graag komend seizoen gewoon weer wedstrijden organiseren daarbij is een donatie zeer welkom voor de gemaakte (vaste) kosten die er dit seizoen wel gemaakt zijn.

Deelnemers (en sponsoren) die wél hun inschrijfgeld terug willen hebben verzoeken wij om een email te sturen naar [email protected] met hun gegevens. Een gedeeltelijke donatie aan onze stichting is ook mogelijk en wordt enorm gewaardeerd.

Inschrijvingen blijven dus niet staan voor komend seizoen.

We hopen iedereen in goede gezondheid weer terug te zien op, of langs de baan.

Sportieve groet namens bestuur AutoSport Groningen.